Observator Transilvan
Mures

În acest weekend, în cadrul proiectului Educație Rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră, polițiștii Serviciului Rutier Mureș au desfășurat, în rândul copiilor și al adolescenților, o acțiune educativ – preventivă.

Scopul acțiunii a fost reprezentat de însușirea deprinderilor necesare dobândirii unui comportament rutier adecvat și responsabil.

Au fost oferite recomandări, flyere cu sfaturi preventive, broșuri și odorizante auto, fiind, totodată, purtate discuții despre comportamentul pe care copiii trebuie să îl adopte în preajma zonei carosabile, a trecerilor pentru pietoni, a indicatoarelor rutiere și a locurilor special amenajate pentru joacă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

De asemenea, polițiștii au oferit explicații despre urmările nerespectării legislației rutiere și despre efectele accidentelor rutiere în care pot fi implicați în calitate de participanți la trafic – pietoni, bicicliști și conducători de trotinete.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru ca tinerii să conștientizeze importanța respectării regulilor de circulație.

https://www.amsieu.ro

Related posts

O tanara infiata cu peste 20 de ani in urma isi cauta parintii

observator

Zeci de trenuri pentru elevi

observator

Ordin de la Ministerul Educatiei. Cum se vor desfasura examenele ?

observator