Observator Transilvan
Maramures

În perioada 01 august – 19 octombrie 2022, 23 de elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni se află la Jandarmeria Maramureș pentru a desfăşura stagiul de practică.

Elevii jandarmi vor fi coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență în munca de jandarmerie şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Viitorii subofiţeri vor desfăşura activități la structurile de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

     Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „ Pintea Viteazul” Maramureș, domnul colonel Petru Marcel Florișteanu, le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unității, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmi în zona de competenţă teritorială.

     Acest stagiu de practică are un caracter practic – aplicativ şi reprezintă un bun prilej de aplicare a cunoştinţelor acumulate în cursul anului şcolar de către viitorii absolvenţi ai celor două școli militare de subofițeri.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Primarii de municipii nu sunt de acord cu Guvernul

observator

Amenzi cu nemiluita in Maramures ! Cuantumul total a trecut de 350.000 de lei !

observator

Trei răniți într-un accident (Foto)

observator