Observator Transilvan
Mures

În perioada sărbătorilor Pascale, respectiv 22-25 Aprilie, aproximativ 150 de polițiști vor acționa zilnic în județul Mureș pentru ca această sărbătoare să fie celebrată în liniște și siguranță.

Efectivele care vor fi prezente în teren vor acționa atât pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale cât și pentru creșterea gradului de siguranță Rutieră.

De asemenea, polițiștii vor fi prenzenți și în zona lăcașurilor de cult pentru prevenirea oricăror incidente cât și pentru ca fiecare cetățean să se bucure de aceste sărbători.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Având în vedere că este o perioadă aglomerată, pentru că cetățenii încă mai au cumpărături de făcut, vă recomandăm să fiți vigilenți, să manifestați o atenție deosebită asupra banilor pe care îi aveți la dumneavoastră și asupra bunurilor de valoare, astfel încât sa nu deveniți victime ale infracțiunilor.

Dacă plecați la drum, conduceți prudent, respectați regulile de circulație și nu vă grăbiți întrucât este important să ajungeți în siguranță și să petreceți alături de cei dragi.

În caz de nevoie sau dacă ați asistat ori aveți cunoștintă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist, ori sunați la 112 – Apelul Unic de Urgență!

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș vă dorește să aveți parte de sărbători liniștite, iar Învierea domnului să vă găsească sănătoși și cu cei dragi aproape!

https://www.amsieu.ro

Related posts

Înscrierile la clasa pregătitoare și grădiniță se vor putea face online

observator

Vacanța intersemestrială va fi comasată cu vacanța de iarnă

observator

Accident între trei autovehicule

observator