Observator Transilvan
Mures

În ziua dedicată luptei împotriva violenței domestice, au fost organizate activități în parteneriat cu mai multe instituții din județul Mureș. Echipa interinstituțională locală, susținută de autorități, a transmis mesajul unic: MUREȘUL NU TOLEREAZĂ VIOLENȚA DOMESTICĂ!

În unitățile școlare din județ, a fost abordat acest subiect atât în prezența polițiștilor, cât și în activități derulate de profesori, consilieri și cadre didactice care s-au alăturat manifestării noastre.

A doua parte a zilei a fost marcată de activități stradale, de relaționare și informare a cetățenilor cu privire la importanța implicării fiecăruia, cel puțin prin a primi informații despre resursele din comunitate, unde pot cere ajutor victimele și în ce mod pot fi susținute de instituțiile și organizațiile implicate.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Polițiștii de prevenire și proximitate au avut alături colaboratorii din cadrul DGASPC Mureș, Centrul de prevenire și combatere a violenței domestice Târgu Mureș, UPU – SMURD, ANITP – Centrul Regional Târgu Mureș și de Poliția Locală Târgu Mureș în interacțiunea cu sute de trecători.

https://www.amsieu.ro

Related posts

13 mai – Ziua Dorului în Romania (Video)

observator

Românii aruncă 2,5 milioane de tone de hrană pe an

observator

Incendiu la adăpostul de animale din Sângeorgiu de Mureș

observator