Observator Transilvan
Bihor

Incendiu la un bloc din Oradea

În dimineața zilei de vineri, 12 august , în jurul orei 09.10, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la un bloc de locuințe cu opt etaje, de pe strada Sfântul Apostol Andrei, din municipiul Oradea.

La adresa indicată de apelant, s-au deplasat în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Forțele de intervenție au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, care se manifesta în subsolul blocului, în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia.

De asemenea, pompierii au verificat apartamentele, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum și au procedat la ventilarea subsolului, care era inundat cu fum și a casei scării. Nu s-a impus evacuarea locatarilor.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de scântei mecanice provenite de la un polizor unghiular, utilizat de muncitori pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare a blocului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar pagubele au fost limitate de pompieri la circa trei metri liniari izolație de pe conductele termice.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a vor participa fizic la ore, indiferent de scenariu

observator

Administratori de firme, trimiși în judecată

observator

A disparut de acasa

observator