Observator Transilvan
Cluj

Începând cu luna iulie 2022 clujenii pot depune pe Ghișeul unic https://public.cluj.archi documentațiile tehnice pentru obținerea, în format digital, a autorizațiilor de construire.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Începând de acum cetățenii interesați pot depune online documentația pentru obținerea, în maxim 10 zile lucrătoare, a unei autorizații de construire digitale.

Încurajez clujenii să profite de această oportunitate oferită, în premieră, de Consiliul Județean Cluj și să obțină documentul vizat doar din câteva click-uri, într-o manieră extrem de facilă.”

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Platforma digitală „Ghișeu unic”, găzduită de website-ul Consiliului Județean Cluj, are o interfață atractivă și prietenoasă cu utilizatorul. https://public.cluj.archi permite cetățenilor să depună exclusiv online documentele necesare, fără niciun fel de alte demersuri auxiliare.    

Amintim faptul că forul administrativ al județului Cluj este prima administrație publică locală din România care a digitalizat integral fluxul de obținere a certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construire, valide juridic.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident mortal pe un drum din Cluj (Foto)

observator

Cum va fi vremea de Florii și de Paste ?

observator

Si-a pierdut rotile in mers

observator