Adio, Tavi Apan ... - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

Adio, Tavi Apan …

Uneori cuvintele nu își au rostul, în fata tavalugului vieții. Și este cu atat mai dureros când cei care pleacă în eternitate ne sunt oameni apropiați.

Unul dintre aceștia este Octavian (Tavi) Apan. Spun „este” deoarece despre Tavi nu se poate vorbi la trecut. Pur și simplu nu se poate …

https://www.trra.ro

Vestea a căzut ca un fulger vineri (5 iulie) seara și mi-a luat ceva timp pana să mă conving sa insir măcar câteva cuvinte despre Tavi, omul pe care l-am cunoscut aproape cu 20 de ani în urma, moment în care ne-am început carierele de profesori la una din școlile postliceale de tradiție din Satu Mare, fiind prima generație de dascali al acelei institutii de învățământ.

De atunci încoace ne-a legat o stransa prietenie. În timp ce eu m-am orientat spre jurnalism, Tavi a urcat toate treptele carierei în cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociale și Protecția Copilului Satu Mare (indeplinind și functia de director al acestei institutii), imbratisand în paralel și profesoratul, în cadrul Extensiei din Satu Mare a Universității „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Dar înainte de toate, Tavi este OM (și scuzați ca nu folosesc trecutul) … UN OM CU O INIMA MARE SI UN SUFLET PE MASURA.

Ma opresc aici …Tavi s-a stins la doar 42 de ani …

Adio, Tavi Apan !

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Accident grav. Două persoane încarcerate

observator

Peste 900 de persoane au intrat în țara, azi noapte, pe la Petea. 12 au fost escortate la centrele de carantina

observator

Restrictii pentru TIR-uri, in Ungaria

observator