O fetița de 11 anisori are nevoie de ajutor. Suferă de o boala cumplita - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

O fetița de 11 anisori are nevoie de ajutor. Suferă de o boala cumplita

Nicoleta, o fetița de doar 11 anisori suferă de o boala cumplita. Medicii au diagnosticat-o cu o tumora maligna la nivelul vezicii urinare și la uretere. Micuta urmează un tratament de chimioterapie.

Mica pacienta mai are de efectuat 4 sedinte de chimioterapie. Din pacate in ultimile doua luni situatia ei nu a fost deloc buna si a fost necesar sa stea mai mult internata in spital ceea ce a insemnat cheltuieli suplimentare de 23.000 de euro. Pana in momentul de fata Asociatia Salveaza o inima a achitat suma de 81600 de euro.

https://www.trra.ro

Nicoleta, o fetita de 11 ani , pana în toamna anului trecut a fost sanatoasa, voioasa, plina de energie dar acum din pacate trece printr-o perioada foarte grea datorita bolii cumplite de care sufera. Tragedia familiei a inceput cand mama ei a depistat sange in urina si dureri abdominale. In urma unei ecografii, s-a observat o formatiune in vezica urinara si au fost trimisi de urgenta la spitalul din Sf. Maria din Iasi, unde, dupa mai multe investigatii – CT, cistoscopie,ecografie, biopsie – i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICA URINARA (tumora maligna la vezica si uretere).

Parintii au continuat investigatiile la spitalul Fundeni in Bucuresti, unde din pacate s-a pus acelasi diagnostic. Dupa mai multe discutii, parintii au ales sa inceapa tratamentul in strainatate, insa costurile pentru chimioterapie, radioterapie depasesc cu mult posibilitatile familiei – 40.000 euro.

Parintii sunt disperati, nu vor sa isi piarda scumpa lor fetita si ne implora sa ii ajutam sa stranga fondurile necesare!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani.

Va rugam sa specificati numele de familie al copilului pentru cine faceti donatia!

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Salvarea, chemata pentru Sorina Pintea, in arest

observator

Tot mai aproape de 14.000 de decese cauzate de Covid

observator

Cel mai bătrân bărbat al planetei este un roman (Foto)

observator