Și Sfântul Facebook îl ajuta pe Doamne Doamne ! Iconite scoase la vanzare pe net - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

Și Sfântul Facebook îl ajuta pe Doamne Doamne ! Iconite scoase la vanzare pe net

Urmând un stil de marketing de ultima moda, îmbrăcat desigur în „odajdii” bisericesti, credinciosilor li se baga pe gât (ca alt cuvânt nu mi-a venit așa la repezeala în minte) câteva iconite. Și ce sa vezi (?) mesajul apare postat pe pagina de Facebook al unei mânăstiri din țara.

Și cum și bisericile sunt din lumea asta pacatoasa și materialista rău de tot, popii s-au gândit sa scoată la bătaie lucrurile sfinte și pe Facebook. Poate și pe OLX, dar acolo nu am verificat. Una peste alta, iconitele va vin direct în poarta casei, desigut cu alte obiecte bisericesti dacă plătiți suma „X”. Parca îmi suna a cunoscut acest stil. Cel putin, prin anii ‘90, personaje prezentandu-se ca fiind de la o firma ori alta bateau pe la porțile oamenilor oferindu-le spre vanzare tot soiul de lucruri. Și tot așa: dacă cumparati asta …. mai aveți și ailalta (dar gratis).

https://www.trra.ro

Cum vremurile tulburi de prin anii ‘90 s-au cam dus, acum trăim în așa numita era supradigitalizata când și popii au telefoane moderne și calculatoare de ultima generație și … Sfântul Facebook. Așa ca, de ce să ne mai miram de „smecheria” unora.

Dar gata cu vorbareala. Mi bine citiți mesajul de mai jos:

„Comunitatea Cu Noi Este Dumnezeu vă oferă spre vânzare Sfânta Icoană a Maicii Domnului sfințită, ea a fost ținută 40 zile în altarul bisericii și vine la pachet cu mai multe suveniruri care sunt gratuite, Sfântul Mir, apă Sfințită, cruciulițe, brățări, tămâie, candelă, carticele de rugăciuni și așa mai departe. Sfanta Icoană este la prețul de 85 lei și se plătește când ajunge la dumneavoastră acasă. Avem și Icoana cu Cina cea de Taina care este la prețul de 85 lei și vine la pachet cu suvenirurile gratuite care sunt menționate mai sus. Dacă doriți pachetul vă așteptăm cu drag să ne trimiteți adresa dumneavoastră împreună cu numele, localitatea și numărul de telefon. Dumnezeu să vă binecuvânteze familia!”, este mesajul postat pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Gard nou la Grădina Romei (Foto)

observator

Sedinta de judecată suspentade câte o oră pe zi

observator

Petrecere sparta de politisti

observator