Pământul suspendat într-un vestit pasaj din Oradea. Oamenii au făcut selfie-uri cu frumoasa Gaia (Fot - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

Pământul suspendat într-un vestit pasaj din Oradea. Oamenii au făcut selfie-uri cu frumoasa Gaia (Fot

Piața „Unirii” din Oradea a fost impodobita zilele trecute cu frumusețea „Mamei Pamant”. Zeița „Gaia” și-a etalat miercuri seara frumusețea în pasajul de la Hotelul „Vulturul Negru” din centrul municipiului Oradea.

Noua creație, unicat în Romania, a fost adusa pentru Oradea FestiFall, noul nume pentru Toamna Oradeana, festival rebotezat de către municipalitate. Evenimentul a debutat azi, 3 octombrie.

https://www.trra.ro

Frumoasa creație a fost suspendata chiar la intrarea în Pasajul de la Vulturul Negru”, minunata „Gaia” imprastiindu-si lumina fastuoasa deaspra zonei. Minunatia a fost fotografiata de zeci de oradeni (și nu numai) care au participat la eveniment.

Creatia apartine unui artist britanic, Luke Jerram, fiind expusa pana în prezent în muzeul din Liverpool sau la Hong Kong în China.

Imaginea creata de frumoasa Gaia se aseamana cu priveliștea pe care o văd astronautii atunci când privesc Pământul din Cosmos.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Educatie sexuală în școli, doar cu acordul scris al părinților !

observator

Revoltator ! 150 de lei pentru un kilogram de cireșe !

observator

Suna responsabil la 112 !

observator