Klaus Iohannis prezent la "Ziua Armatei" la Carei (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

Klaus Iohannis prezent la “Ziua Armatei” la Carei (Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat azi, 25 octombrie la Carei că mediul de securitate regional şi global este într-o continuă schimbare, iar România are nevoie de o Armată puternică şi bine pregătită, care să continue să contribuie la promovarea securităţii şi stabilităţii în zonă şi la îndeplinirea angajamentelor în cadrul NATO şi la implementarea Politicii de Apărare şi Securitate Comună în Europa.

„Vă mulţumesc pentru toate sacrificiile dumneavoastră şi vă asigur de preţuirea şi respectul tuturor românilor! Sunt convins că şi în viitor veţi demonstra acelaşi înalt profesionalism, spirit de elită şi hotărâre pentru a asigura un nivel operaţional ridicat structurilor Armatei României, la nivelul standardelor NATO, şi pentru a vă consolida prestigiul câştigat, în ţară şi în afara ei, prin muncă, abnegaţie şi seriozitate”, a completat Iohannis.

Ceremonia cu ocazia Zilei Armatei organizată la Carei esre o sărbătoare de suflet, a subliniat Șeful Statului.

„Celebrăm aici, la Carei, 75 de ani de la eliberarea de sub ocupaţie străină a ultimei brazde de pământ românesc. Este o sărbătoare de suflet. O zi specială în care onorăm jerfta de sânge şi sacrificiile tuturor eroilor noştri care de-a lungul timpului au luptat şi au contribuit la apărarea fiinţei naţionale şi a statului independent, suveran şi unitar român”, a transmis preşedintele Iohannis.

https://www.trra.ro

Sursa foto: www.opiniedecarei.com

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Copil de 4 ani preluat de un elicopter SMURD. A suferit arsuri grave

observator

Aproape 9600 de decese cauzate de Covid

observator

Instabilitate atmosferica, în 27 de judete din țara

observator