Accident din graba ! Victima acuza dureri la piept (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Mures

Accident din graba ! Victima acuza dureri la piept (Foto)

Grabit, nevoie mare, un tânar de 22 de ani din Cluj-Napoca a tamponat mașina din fata sa, condusa de un bărbat de 34 de ani. Accidentul a avut loc pe raza localitatii Camasu, înspre judetul Mures.

În urma accidentului, o persoană de 42 ani din Cămăraşu a fost ranita, pasager față dreapta în autoturismul condus regulamentar.

https://www.trra.ro

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ s-au deplasat de urgență în localitatea Cămărașu ca urmare a unui accident rutier, produs în jurul orei 10.20 în această dimineață. Pompierii ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat de aproximativ 40 de ani se afla întins pe jos, conșient și acuză dureri la piept și spate.

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat, după care a fost preluat de către echipajul SAJ în vederea transportului la spital pentru investigații suplimentare.

Celelalte persoane implicate în eveniment nu au solicitat consultul echipajelor dislocate la locul evenimentului”, spun pompierii clujeni.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

232 de medii de 10 la Bacalaureat !

observator

CJ Cluj a aprobat preluarea terenului pe care va construi Spitalul Pediatric Monobloc

observator

Este în cărți pentru Bucuresti

observator