Flaviu are nevoie de ajutor. Suferă de o boala grava. Acesta se afla la o clinica din Cluj (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Satu mare

Flaviu are nevoie de ajutor. Suferă de o boala grava. Acesta se afla la o clinica din Cluj (Foto)

Un bărbat de 36 de ani din Mediesu Aurit, Flaviu Ioan Costan suferă de o boala grava. Acesta a fost diagnosticat cu tumora la testicul. Pacientul a fost operat la o clinica din Cluj-Napoca, însă boala i-a atacat și alte organe interne. Pentru a învinge boala, Flaviu are nevoie de ajutorul nostru.

„Fratele meu Flaviu din Mediesu Aurit, jud. Satu Mare, are 36 de ani si a fost diagnosticat cu tumora maligna la testicul. Din pacate aceasta tumora a ajuns si la organele interne, fiind in stadiu foarte avansat. Impreuna am decis sa mergem la Cluj-Napoca pentru a putea fi operat, unde a fost transportat cu o ambulanta privata fiindca Spitalul Judetean Satu Mare nu ne-a putut oferi o ambulanta. Ieri 20.11.2019 a fost operat la testicul dar pentru a incepe chimioterapia trebuie sa astepte dupa celelalte rezultate pentru a stabili un tratament.

https://www.trra.ro

Din cauza ca tumora ii apasa nervul de la un picior, nu se poate deplasa singur si are nevoie de un scaun cu rotile, situatia lui e mai complicata in ceea ce privește deplasarea din cauza ca el sa nascut cu o problema locomotorie iar asta ii pune si mai mult in dificultate problema. Vrem sa ne ajutati cu un share, in speranta ca ajunge la cine trebuie.

Daca cineva vrea sa il ajute:

(CEC BANK)
Numele si codul iban e:

Costan Ioan Flaviu

Codul iban: RO55CECEC001946327329311

Mulțumim

Doamne ajuta!!” este mesajul postat pe Facebook de către sora lui Flaviu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Zeci de cazuri noi de rujeola, confirmate

observator

Baschet: Clujenii s-au impus fără probleme

observator

Legenda Raliului Dakar s-a intors acasa

observator