Dascal din Alba, decorat de președintele Iohannis (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba

Dascal din Alba, decorat de președintele Iohannis (Foto)

Un cadru universitar din Alba Iulia a fost decorata de Seful Statului, Klaus Iohannis. Este vorba despre Emilia Ivancu, asistent universitar în cadrul Universității „1 Decembrie 1918”. Domnia sa a fost decorata cu ordinul „Meritul pentru Învăţământ”.

Cu o carieră de peste 14 ani la catedră ca lector de Limba română la Universitatea „Adam Mickewicz”, Poznan, Republica Polonă, Emilia Ivancu a fost decorată „pentru contribuția avută la promovarea limbii şi literaturii române și a imaginii României peste hotare, pentru susţinerea activă a culturii și a valorilor românești”.

https://www.trra.ro

”Emilia Ivancu a absolvit programul de licență Limba și literatura română – Limba și literatura engleză și programul de masterat <Literatură și cultură românească în context european>, ambele în cadrul UAB (domeniul Filologie) și este unul dintre cadrele didactice care onorează Universitatea noastră prin misiunea culturală de excepție, de mulți ani, dincolo de granițele țării și în interiorul ei”, au scris reprezentanții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pe pagina oficială de Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cod galben de ceața în 5 judete din Transilvania

observator

Bilete de tratament de la Casa Judeteana de Pensii Alba

observator

O mașina a luat foc pe o strada din Alba Iulia (Foto)

observator