Observator Transilvan
Satu mare

Printre cei mai buni primari din țara ! Aurelia Fedorca, distinsa cu o Diploma de Excelentă ! (Foto)

Primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca, a primit o Diploma de Excelentă pentru finalizarea unuia dintre cele mai importante proiecte, și anume, extinderea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 3 din oraș. Diploma a fost inmanata în cadrul celei de-a XV-a editie a Galei Administratie.ro, eveniment ce a avut loc joi (12 decembrie) seara în Cluj-Napoca.

Am fost onorată să primesc o diplomă de excelență pentru unul dintre cele mai valoroase proiecte pe care le-am finalizat în acest an: Extinderea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 3 din Negrești-Oaș. Premiul este cu atât mai important cu cât Școala nr. 3 este un etalon pentru cum vom moderniza toate instituțiile de învățământ din oraș.

https://www.trra.ro

Dedic acest premiu colegilor și echipei din Primărie care au muncit enorm pentru ca acest proiect să fie implementat așa cum l-am gândit” spune primarul orașului Negresti-Oas.

Gala a fost precedată de Seminarul de management modern în administrație, în cadrul căruia au fost prezentate cele mai inovative sisteme inteligente pentru o administrație digitală. „Îmi doresc ca anul viitor să implementăm și la Negrești-Oaș o parte dintre aceste soluții, pentru a aduce cetățenii mai aproape de administrație și administrația mai aproape de cetățeni” mai spune primarul.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Doi tineri sătmăreni, recuperati de salvamontiști

observator

Zeci de mii de persoane au trecut frontiera

observator

Remus Țiplea – invitat pentru a doua oară cu o expoziție foto la TIFF (Foto)

observator