Observator Transilvan
Cluj Sibiu Sport

U-BT Cluj-Napoca bate Israelul la baschet

Miercuri, 8 ianuarie, U-BT Cluj-Napoca a jucat împotriva lui Ironi Ness Ziona în etapa a treia a fazei secunde din FIBA Europe Cup. Partida a fost foarte echilibrată, în special în a doua repriză, însă ardelenii au luptat până la capăt și s-au impus cu scorul de 84 la 81.

După meci, Mihai Silvășan și-a felicitat jucătorii și a recunoscut că victoria are o importanță foarte mare dar a fost moderat, fiind conștient că încă nu este obținută calificarea.

https://www.trra.ro

O victorie foarte importantă. Dacă ne dorim să ne calificăm din această grupă trebuia să câștigăm un meci în deplasare. Evident, nu suntem calificați. Acesta a fost primul lucru pe care l-am spus băieților după meci. Însă, cred eu, contează foarte mult acest succes. Felicit jucătorii că au câștigat deși nu am jucat în efectiv complet. Am avut doi jucători lipsă. Mă refer aici la Karlo Zganec, un jucător foarte important din angrenajul nostru, și la Rareș Uță care a avut o problemă la picior și nu a putut evolua. Fără cei doi am reușit să stăm în meci, să fim concentrați, să nu cedăm nicio clipă inițiativa. Mă refer că nu i-am lăsat să meargă la 10-12 puncte. Ar fi fost foarte greu să revenim. Știam că echipa din Israel marchează foarte mult și ne-am concentrat pregătirea meciului pe apărare”, conform paginii de Facebook a clubului clujean.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează disputa cu SCM U Craiova de sâmbătă, 11 ianuarie, și apoi returul din Cupa României cu BC CSU Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Despagubiri de 353 de milioane de lei pentru cei afectati de inundatii. 14 judete vizate

observator

Cand vom avea bazin de inot acoperit la Satu Mare

observator

Le-a prezentat politistilor un permis fals

observator