A furat benzina. Polițiștii l-au reținut - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba

A furat benzina. Polițiștii l-au reținut

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat din Alba Iulia care este cercetat pentru furt. A sustras 100 de litri de benzină din incinta unei societăți comerciale. Bărbatul a mai fost cercetat și condamnat pentru fapte de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

La data de 9 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat pentru furt. În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 26 octombrie 2019, ar fi escaladat gardul unei societăți comerciale din Sebeș și dintr-o magazie ar fi sustras mai multe canistre în care erau 100 de litri de benzină.

https://www.trra.ro

Bărbatul a fost reținut și va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. Acesta nu este la prima faptă de acest fel, fiind condamnat anterior pentru furturi săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

A pierdut o borseta cu 5.000 de euro

observator

Patru răniți într-un accident. Un copil preluat de un elicopter SMURD (Foto)

observator

Nor de praf siberian peste Romania

observator