Observator Transilvan
barfe Maramures

Bulibaseala gripei aviare pune zootehnia romaneasca pe butuci ! Cam prea multe gripe … nu credeți ?

Gripa aviara, izbucnita așa pe nepusa masa la Seini, a băgat în priza autoritățile din toată țara. În ciuda întrebărilor care persista de ani de zile în „folclorul” autohton romanesc, cum ca toată treaba cu gripa aviara ar fi o mare bulibaseala internațională, autoitatile iau cam de bune atentionarea.

https://www.trra.ro

Cert este ca s-a anunțat, s-a intrat în acțiune, veterinarii și populația au fost informați și mii de păsări de la ferma din Seini au fost sacrificate. Unii spun ca totul ar fi o mare minciuna cu gripa asta aviara, ca de altfel și cu gripa porcina și boala limbii albastre care într-o vreme și-a cam băgat „codita” prin fermele de vaci, însă nimic nu a fost încă dovedit. Sunt voci care spun ca se dorește distrugerea zootehniei romanesti. În contextul internațional actual, nu ar fi deloc de mirare. Desigur, scenariul suna a conspirationism în toată regula, însă s-au văzut cazuri de „toata frumusetea” care oricat de incredibile ar fi fost, pana la urma s-au dovedit adevărate.

https://www.trra.ro

Pana la urma, totul se joaca pe bani … și nu puțini. Cu punerea lacatului pe zootehnia romaneasca, s-ar cam rezolva durerea de cap ai unor state occidentale. Pana una, alta, o groaza de localitati din nord-vestul țării au ajuns sub vizorul autoritatilor. Dacă e vreo cacealma, atunci este a dracului de bine regizata …

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Meteorologii anunta ninsori ! Vezi zonele afectate

observator

Soferul cu sorcovitul este din Satu Mare (Foto)

observator

Medaliat cu argint ! Elev din Baia Mare, printre cei mai buni astronomi din lume !

observator