Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Financiar Turism

Cand incep lucrarile la Aquapark-ul din Bistrita. Ne spune primarul

Va avea mii de metri patrati de bazine interioare și exterioare, plus aproape 150 de locuri de parcare. Este vorba despre Aquapark-ul din Bistrita. Lucrările vor începe în curând și se vor extinde pe 2-3 ani.

Aquaparkul va completa acea zonă de agrement și recreere. Vă dați seama, să ai o piscină acoperită, cu apa încălzită, lângă pârtia de schi, să ai vara lângă bazine, lângă ștrand și un Alpine Coaster. Ele pot să dea zonei respective o valoare superioară. Aquaparkul este în licitație, va trebui să avem cel târziu în luna februarie contractul de execuție semnat și vom demara lucrările, care se vor întinde pe doi-trei ani”, a spus primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Crețu.

https://www.trra.ro

În 2017, Consiliul Local Bistrița a aprobat studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ”Complex de agrement acvatic Aquapark Bistrița” din Wonderland.

Valoarea totală a investiției este estimată la 34.071,649,81 lei cu TVA (peste 7,5 milioane euro), din care Construcții+Montaj 23.286.240,11 lei. Capacitățile prevăzute: clădire cu bazine interioare – 2.492 mp, bazine exterioare – 1.210 mp, parcare – 146 locuri. 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Fermierii așteptați sa depună cererile de plata

observator

Stare de alerta: Restaurantele și terasele rămân inchise

observator

Cate persoane s-au angajat prin AJOFM ?

observator