Barbat impuscat de politisti. Ce a facut ? - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba

Barbat impuscat de politisti. Ce a facut ?

Un bărbat de 45 de ani din Campeni a fost împușcat în piciorul stang de polițiști, după ce acesta a devenit agresiv și nu a vrut să se supuna testarii cu aparatul etilotest.

Încercat sa scape, bărbatul a fugit spre locuinta sa. Polițistul a tras trei focuri în plan vertical, iar apoi unul spre picioarele fugarului. Bărbatul a fost ranit în gamba stânga și dus apoi la spital.

https://www.trra.ro

O patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Câmpeni, formată din polițist și jandarm, în timp ce acționa pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, folosind semnalele luminoase și acustice. Șoferul autoturismului nu a respectat semnalul și și-a continuat drumul, motiv pentru s-a trecut la urmărirea lui. După aproximativ 200 de metri, șoferul urmărit a oprit autoturismul, iar polițistul din patrulă l-a legitimat și, întrucât emana miros de alcool, i-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, moment în care acesta a devenit agresiv și a încercat să scape, alergând spre locuința sa. Polițistul l-a urmărit, l-a somat și pentru că bărbatul nu s-a supus somației, a efectuat trei focuri de avertisment, în plan vertical, după care a tras un foc de armă înspre membrele inferioare ale acestuia. Bărbatul urmărit, în vârstă de 45 de ani, din Câmpeni, a fost rănit la gamba piciorului stâng”, potrivit IPJ Alba.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cum va fi vremea, în week-end, în judetul Alba ?

observator

Ambulantierii vor să se pensioneze mai repede

observator

Alocatiile copiilor vor creste cu 20%

observator