Observator Transilvan
Alte stiri

Crima infioratoare ! A ascuns cadavrul în balcon !

O femeie de 49 de ani, mama a patru copii minori, a fost retinuta pentru crima. Aceasta și-a ucis partenerul de viața, în vârsta de 85 de ani, apoi i-a ascuns cadavrul în balcon. Totul s-a aflat doar după patru zile de la savarsirea crimei. Femeia a fost retinuta si acum risca ani grei de puscarie.

Se pare ca cei doi s-au certat, iar după mai multe lovituri, bărbatul a murit, iar femeia în vârstă de 49 de ani nu a anunțat pe nimeni. Totul a ieșit însă la iveală când bătrânul a fost dat dispărut de vecini și de fosta soție.

https://www.trra.ro

Cei care au descoperit toată povestea au fost polițilștii. Ei au ajuns la vecina care ar fi avut o relație cu bărbatul. Femeia, speriată, a mărturisit că ea l-a omorât și i-a dus pe polițiști pe balcon, unde se afla cadavrul barbatului, care intrase deja în descompunere.

Femeia a fost reținută și urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Femeia de 49 de ani, mamă a patru copii minori, riscă acum ani grei de închisoare.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Aceste reguli ii țin departe pe hoți

observator

Austriecii introduc obligativitatea testului Covid pentru românii care vor să treacă graniţa

observator

Covid Romania: 29.413 cazuri noi !

observator