Cabana superba cu piscina care atinge cerul (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Turism

Cabana superba cu piscina care atinge cerul (Foto)

Acum la început de an, căutăm locuri faine și de la noi, dar ne gândim unde am putea călători și afară. Vă arătăm un loc fabulos, chiar de la noi: Cabana Barlogu’ din Apuseni. Poate vă întrebați de ce? Fotografiile cred că vorbesc de la sine și vă vor convinge că merită să puneți locul acesta în topul destinațiilor de văzut în România în 2020.

Este un loc care te fascinează de cum ajungi și stai și te minunezi de asemănarea izbitoare cu Thailanda sau chiar cu Bali. Cabana Barlogu’ este una dintre cele mai spectaculoase pensiuni de la munte, pe care le-am văzut vreodată. La doar 25 de kilometri de Cluj, vă veți putea răcori, vara aceasta, în superba piscină de tip infinity sau în ciubăr.

https://www.trra.ro

Piscina e poziționată în așa fel încât îți dă senzația că se unește cu muntele și te duce cu gândul la piscinile de poveste din exoticul Bali. Dacă uiți pentru o secundă unde te afli, ai spune cu certitudine că ai nimerit într-un loc exotic.

Cabana se închiriază doar integral și are 10 dormitoare și 9 băi. Capacitatea maximă este de 30 de persoane.

Prețul întreg pentru a închiria toată cabana este de 1500 de lei, pentru o noapte, iar pentru tot weekendul este 4500 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Perchezitii. Doi tineri, retinuti !

observator

Cu viteza în stalp ! Patru răniți ! (Foto)

observator

Un colt de rai, lângă Brașov

observator