Ne mutam în teorie, ca acolo totul e bine - Observator Transilvan
Observator Transilvan
barfe

Ne mutam în teorie, ca acolo totul e bine

Pana la urma, știrea … nu e știre în sine. Ca azi ne-am bucurat ca ambasadorul Germaniei a trecut prin Satmar nu e mare lucru. Vom afla, pesemne, mâine-poimaine ca același ambasador a trecut prin Maramures, Cluj, Bihor, Salaj, etc … deci cam prin toate judetele zonei. Așa ca … nu e mare lucru.

https://www.trra.ro

Cu toate acestea, în cadrul vizitei la care a participat întreaga sefine din Satmar, s-a pomenit pentru a nu mai știm a câta oara, problema zborurilor spre Germania, direct din Satu Mare. Na, apoi, moid la Pastele Cailor, ar zice ardeleanul din noi. Ca prea devreme nu se va întâmpla ca avioanele să-și indrepter botul spre orasele germane. Deși avem mulți satmareni plecați în Germania și care, cu siguranța, s-ar bucura sa aibă legături mai facile cu locurile natale. Dar, asta e doar în teorie, discutat la o masa a sefilor și cu siguranța, niciunul dintre ei nu s-a gândit ca asta se va realiza într-un viitor previzibil de scurt.

https://www.trra.ro

Un alt subiect de science-fiction este cea cu privire la conectarea orașului de pe Somes la sistemul european de autostrazi. Aoleuuuu, Dumnezeule mare !!! Mai este pana departe. Pana la urma noutăți, ori ceva concret nu a adus vizita ambasadorului. Dar nici nu ne faceam iluzii.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Întreb și eu … ca nu ma pricep …

observator

Cersetoare din alte judete in Satu Mare

observator

„Am fost la vot !”, scriu unii. Facebook-ul e plin ochi de astfel de mesaje

observator