Conac scos la licitatie. Care este prețul de pornire - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Financiar

Conac scos la licitatie. Care este prețul de pornire

Un conac care a apartinut faimoasei familii transilvanene Banffy a fost scos la licitatie. Conacul clujean a fost construit în localitatea Sanmarghita, la începutul secolului XIX.

https://www.trra.ro

Ulterior regăsim conacul în posesia familiei Bethlen, un alt nume nobiliar important al Transilvaniei, pentru ca la începutul secolului XX să îl întâlnim aici pe Jeno Horthy, fratele regentului Ungariei, care prin căsătoria sa cu Rozsa Bethlen va face din conacul de la Sânmărghita o reședință temporară, cel mai probabil destinată expedițiilor de vânătoare de care era extrem de pasionat”, arată cei de la Artmarkt.

https://www.trra.ro

După ce a fost lăsat în apragina de către comuniști, conacul a fost achiziționat în 2006 de un spaniol născut la Tarragona şi licenţiat în drept la Universitatea din Barcelona, a fost reabilitat și renovat și utilizat apoi ca locuință și birou, potrivit businessmagazin. ro.

Prețul de pornire de vânzare a conacului Bánffy în cadrul licitației este de 500.000 de euro, iar cel estimat de 550.000-600.000 de euro. Are 10 camere, două băi și un teren în suprafață de 1.805 metri pătrați.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Scoli inchise din cauza gripei

observator

Masuri de ordine la meciul de baschet

observator

Lumina Sfânta va fi împărțită cu ajutorul Poliției

observator