Te provoc: „Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge !” - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Covasna

Te provoc: „Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge !”

Pompierii covăsneni au răspuns provocării colegilor vrânceni şi s-au mobilizat într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune de donare de sânge, în cadrul campaniei „Te provoc: Fii salvatorul celor care au nevoie de sânge!”.

Pornind de la motto–ul Protecției Civile, numită și ARMA VIEȚII, „Cu viața mea apăr viața” și în contextul crizei de sânge cu care se confruntă spitalele din toată țara, salvatorii doresc ca prin gestul lor să mobilizeze cât mai mulți donatori din întreaga țară și din rândul tuturor categoriilor sociale.

https://www.trra.ro

Pompierii din toate subunităţile noastre vor fi prezenţi şi mâine la Centul de Transfuzie Sanguină din Sfântu Gheorghe pentru a contribui la salvarea vieților celor care se află pe paturile de spital și au nevoie urgentă de trasfuzii.

Această campanie umanitară a fost iniţiată de pompierii de la ISU Botoşani, iar până în prezent au răspuns apelului militari din Botoșani și Vrancea.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Niciun angajator nu poate impune vaccinarea

observator

Recomandări adresate soferilor. Atenție la zebra !

observator

Ce spune BOR despre alegerile parlamentare

observator