Gabriel Les: „Drumurile județene din Satu Mare sunt, din păcate, multe încă sub orice critică” - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

Gabriel Les: „Drumurile județene din Satu Mare sunt, din păcate, multe încă sub orice critică”

Drumurile județene din Satu Mare sunt, din păcate, multe încă sub orice critică. Într-o eră în care suntem conectați toți la tehnologie, în realitatea imediată nu avem căi de acces facile între localități, așa cum ne-am dori toți în 2020, spune senatorul social-democrat Gabriel Les.

Am susținut azi o sesiune de audiențe la Racșa, acolo unde cetățenii au reclamat starea drumului județean care face legătura între comună și drumul național. Mai exact, răcșenii sunt nemulțumiți de lățimea drumului, care face imposibilă circulația pe două sensuri și îngreunează accesul traficului greu, pentru aprovizionare, servicii și diverse lucrări. Sper ca viitorul Consiliu Județean din Satu Mare, care va rezulta în urma alegerilor locale din acest an, să cuprindă această problemă pe lista de priorități.

https://www.trra.ro

O altă problemă care mi-a fost expusă la Racșa este cea a gazului. Primarul Toma Betea a întocmit un proiect pentru introducerea gazului în comună, însă este nevoie de susținere guvernamentală pentru această investiție vitală, așa cum este necesar în toate comunele din Țara Oașului.

Racșa este una dintre cele mai înfloritoare comune din județul nostru, care a crescut frumos în timpul mandatelor de primar ale colegului meu Toma Betea, dar și prin prisma hărniciei răcșenilor”, spune senatorul Gabriel Les.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Situația la frontiera în ultimele 24 de ore

observator

Satu Mare: 580 de persoane se afla în carantina

observator

Nu mai scapam de peste porcina ! Doua cazuri noi în Bolda și Petresti

observator