Coronavirusul asta e domn mare ! Are intrare și pe la „boierii” din Parlament ! - Observator Transilvan
Observator Transilvan
barfe

Coronavirusul asta e domn mare ! Are intrare și pe la „boierii” din Parlament !

E panica mare din cauza coronavirusului … și valul de sperietura se extinde de la un minut la altul.

https://www.trra.ro

S-au suspendat curse aeriene spre și dinspre Italai de Nord spre Romania ! Azi s-a discutat și posibilitatea inchiderii scolilor de pe raza întregii patrii ! Apoi s-a auzit ca virusul si-ar fi „bagat codita” și pe la Guvern și bântuie prin sălile de ședințe ale Parlamentului ! Deci, una peste alta, groaza e mare de tot ! Unele universitati și-au suspendat cursurile. Altele se lipsesc doar de stagiile de practica, cum ar fi unele facultati de Medicina.

https://www.trra.ro

Mai zilele trecute s-a anunțat ca nu mai e voie să se organizeze evenimente cu mai mult de 100 de participani. Deci, concertelele și nuntile cu aere de vedetisme trebuie sa ia o pauza. Singurii care nu se sperie mai deloc de asa-numitul virus ucigaș (nume inventat ca să-i mai crească popularitatea) sunt preotii. Mai marii Bisericii Ortodoxe au anunțat pe sleau ca: „Biserica nu intra în carantina ! Coronavirusul nu se ia prin rugaciune!”. Nu avem de ales, trebuie sa le dam dreptate în acest sens.

Dar unde se va ajunge cu panica asta inventată parca de un regizor de filme de catastrofe ? Nu se știe. Dar unii susțin ca virusul trăiește și bântuie peste tot în lume … iar o buna parte a pamantenilor cred în catastrofe !

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cersetoare din alte judete in Satu Mare

observator

Seara neagră a mintii … A vrut să-și ucidă copilul !

observator

Ne mutam în teorie, ca acolo totul e bine

observator