Observator Transilvan
Alte stiri

Se suspenda transportul rutier și feroviar înspre și dinspre Italia. Cine spune asta ?

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, că se vor suspenda, începând din data de 10 martie, transporturile rutiere şi feroviare către Italia şi din această ţară către România.

„Se aprobă suspendarea transportului rutier de persoane prin servicii regulate, regulate speciale şi ocazionale în trafic internaţional pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport spre Italia şi din Italia, începând cu data de 10 martie, ora 12,00 până în data de 31 martie, ora 12,00, ora României”, a declarat Vela, la finalul şedinţei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

https://www.trra.ro

El a mai spus că operatorii de transport rutier care efectuează curse care tranzitează Italia au obligaţia de a comunica cetăţenilor români care se vor îmbarca din Italia către România faptul că vor intra în carantină sau autoizolare pe teritoriul României şi îşi vor asuma responsabilitatea prin completarea unei declaraţii pe propria răspundere la îmbarcarea în autobuz.

El a mai precizat că operatorii feroviari au obligaţia de a înştiinţa cetăţenii străini că acestora nu li se va permite trecerea frontierei României dacă vin cu escală din Italia.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Peste 100.000 de persoane au trecut granița în ultimele 24 de ore

observator

Cat poate fi valoarea minima a burselor ?

observator

Noi restricții în Ungaria

observator