Reţeaua Solidarităţii pentru cei care au nevoie de sprijin la Arad - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad

Reţeaua Solidarităţii pentru cei care au nevoie de sprijin la Arad

Comunitatea arădeană se mobilizează să îi ajute pe cei afectaţi de epidemia de Coronavirus. Reţeaua Solidarităţii în Arad adună autorităţi publice, organizaţii non- guvernamentale şi cetăţeni care vor să îi ajute pe cei afectaţi sau pe cei vulnerabili.

În aceste zile simţim un moment de solidaritate, mulţi oameni vor să ajute dar nu ştiu cum. Ideea noastră este să realizăm o reţea care leagă oameni, pe cei care doresc să ajute şi pe cei care au nevoie de sprijin. A avut loc la Prefectură o întâlnire care a reunit Consiliul Judeţean, Primăria Arad, Direcţia de Asistenţă Socială, DGASPC şi reprezentanţii unor asociaţii civice. Reţeaua pe care o construim va avea mai multe două obiective principale. Vom sprijini adunarea de fonduri pentru spitale şi materiale medicale, prin sprijinirea unor campanii care au demarat deja, prin Cetatea Voluntarilor şi Crucea Roşie. Vom oferi un număr de telefon disponibil 24 de ore, la care cei care sunt izolaţi sau persoanele vulnerabile pot solicita ajutor. Voluntarii şi

https://www.trra.ro

serviciilor sociale din Arad vor ajuta persoanele aflate în dificultate. În acest moment, la Arad situaţia este sub control, dar se poate deteriora şi noi trebuie să fim pregătiţi. Avem redactate regulamentul şi procedurile, miercuri le vom prezenta la Prefectură şi pornim campania. Fiecare arădean dispus să ajute se va putea implica, în funcţie de posibilităţi”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Incendiu la hotel. Angajatii s-au autoevacuat

observator

Și-a bătut fosta iubita pe strada

observator

Coronavirusul loveste si in universitati. Cursuri suspendate

observator