Observator Transilvan
Life Mures

Decizie de ultima ora ! Festival anulat în Mures !

AWAKE, a decis să anuleze cea de-a patra ediţie a festivalului din Mures. Aceasta era programată între 14 şi 16 august, pe spectaculosul domeniu Teleki din Gorneşti, Mureş.

https://www.trra.ro

,,Cu imensă părere de rău vă anunţăm că ediţia din 2020 a festivalului AWAKE nu va mai avea loc.

https://www.trra.ro

Am luat această decizie dureroasă după o îndelungă analiză a contextului naţional şi internaţional din ultimele saptamani, a încetinirii până la stopare a vânzărilor de bilete, a îngheţării bugetelor de investiţii din partea partenerilor corporate, a amânărilor, reprogramărilor şi anulărilor de turnee care au inceput si vor continua inevitabil. Mai mult decât atât, provocarea de a coordona în regim de autoizolare masiva desfăşurare de forţe pe care o presupune un festival de o asemenea amploare ne-a impactat puternic. Cu echipe formate din zeci si sute de oameni care lucrează activ în diverse departamente si in mai multe orase, totul fără a ne putea întâlni, alegem să rămânem uniţi în această perioadă dificilă şi să punem siguranţa tuturor pe primul loc. 

Ne pasă de comunitatea artistică şi de tot ce putem construi împreună pentru publicul nostru de la AWAKE. Cu siguranţă nu ne-am aşteptat la acest scenariu pentru cea de-a patra ediţie a festivalului, însa în acest context impactul socio-economic al pandemiei de Coronavirus COVID – 19 ne împiedică să putem oferi publicului un festival fără compromisuri. Încă de la prima ediţie a festivalului ne-am propus să livrăm o experienţă complexă, cât mai autentică şi imersivă. Cu siguranţă acesta rămâne obiectivul nostru şi pentru ediţia AWAKE din 2021”, a declarat directorul festivalului, Laura Coroianu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cine va reprezenta Romania la Miss Universe 2019 ?

observator

Revelion pe partie ! Vezi programul (Foto)

observator

Accident cu șase răniți. Circulatia blocata

observator