Observator Transilvan
Pastila de sanatate

Regenereaza-ti rapid sistemul imunitar

Există multe modalități de a întări sistemul imunitar. Nimic complicat, doar o pauză alimentară prelungită.

https://www.trra.ro

Potrivit cercetătorilor, două zile de post negru sunt capabile să regenereze întreg sistemul imunitar și să ajute organismul să combată infecțiile. Cercetătorii sunt de părere că această metodă îi poate ajuta fantastic de mult în special pe pacienții oncologici și pe cei în vârstă.

https://www.trra.ro

Dacă stăm bine să ne gândim, această metodă este recomandată de milenii, iar bunicii noștri aveau o vorbă: cine nu ține post la tinerețe va ține regim la bătrânețe. Inițiații tuturor religiilor postesc atunci când doresc să se purifice. Așadar, descoperirea cercetătorilor americani vine doar ca o completare a înțelepciunii marilor inițiați.

Cercetătorii au verificat efectele postului negru de două zile în decursul a șase luni, atât la oameni, cât și la șoareci de laborator.

În ambele cazuri, perioadele îndelungate de nealimentare au dus la o scădere considerabilă a celulelor albe.

La șoareci, după fiecare perioadă de post negru se producerea o regenerare rapidă a celulelor albe, ceea ce înseamnă o înnoire a sistemului imunitar.

Vestea și mai bună este că organismul poate astfel să se lepede de componentele defecte, vechi, ineficiente în timpul postului. Dacă faci asta după ce sistemul imunitar este serios afectat de îmbătrânire sau chimioterapie, perioadele de post intermitent pot efectiv să genereze un sistem imunitar nou.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cum sa scapi de vergeturi ? Tratamente naturiste

observator

Alimentele care intaresc sistemul imunitar

observator

Cat de periculoase sunt mezelurile ?

observator