Observator Transilvan
Maramures Turism

Parc de creație și recreere în Maramures. Când va fi inaugurat ?

Incepând cu vara acestui an, în Maramureș va fi inaugurat INSPIROO, primul parc de creație și recreere situat lângă pădurea comunei Băiuț, a cărui principal punct de atracție va fi chiar aerul curat.

https://www.trra.ro

Băiuț este localitatea natală a mamei mele și locul de unde care am cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele. Este o zonă de care sunt legat sufletește, motiv pentru care mereu mi-am dorit să dezvolt un proiect care să îmi permită să petrec mai mult timp acolo. În cele din urmă, inspirația a venit chiar de la natură, ea fiind cea în jurul căreia am gândit întregul proiect” spune cel care a visat acest proiect inedit, Walter Uebelhart.

https://www.trra.ro

Cum va arata acest parc ? Iată ce spune antreprenorul:

Concepul arhitectural l-am gândit alături de mai mulți specialiști care ne-au propus să aducem un aer modern întregii locații, astfel încât să creăm o legătură între pădurea virgină și facilitățile noastre. Vom avea mai multe costrucții avangardiste, în forma unor domuri, inspirația noastră fiind chiar atomii de oxigen.

Construcțiile vor fi echipate la standardul unei camere de hotel de 3, sau 4 stele, cu baie proprie, unele chiar cu bucătărie proprie și o platformă din lemn cu loc de servit masa afară. Elementul inedit, însă, va consta în porțiunea transparentă pe care aceste domuri le vor avea în proporție de o treime din suprafață, pentru ca vizitatorii să aibă o privire de ansamblu asupra pădurii.

Pentru petrecerea timpului liber vom avea un amfiteatru cu o scenă în aer liber, dar și săli de evenimente”.

Vor fi organizate activități de hiking și competiții de Mountain Bike, festivaluri, plimbări în natură și diverse jocuri de societate.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Ninge abundent in Gutai si Prislop (Foto)

observator

Exportul de cai interzis din aceste judete. Vezi lista

observator

A făcut prapad. Un șofer beat a distrus tot ce i-a venit în cale (Foto)

observator