Consiliere online gratuită pentru bolnavii cronici - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Pastila de sanatate

Consiliere online gratuită pentru bolnavii cronici

Pacienţii cu boli cronice pot beneficia de consiliere online gratuită oferită de specialişti voluntari din ţară, dar şi din diaspora.

Serviciile de consiliere pot fi accesate prin intermediul platformei www.medicipentruromania.ro. Totul se derulează online, astfel că nu va fi necesară deplasarea de la domiciliu. Fiecare şedinţă de consiliere este de 15 de minute şi va fi efectuată în urma programării online.

https://www.trra.ro

Suportul exclude urgenţele, pentru acest lucru pacienţii trebuind să sune la 112.

Dorim să le transmitem medicilor toată admiraţia pentru munca depusă în tratarea pacienţilor ce au atât de multă nevoie de suportul lor în această perioadă dificilă. Sistemul medical din România este la turaţie maximă, iar COVID-19 mobilizează toată atenţia şi resursele. Suntem conştienţi că există foarte mulţi oameni, cu alte afecţiuni, care au nevoie de noi toţi în această perioadă. Prin urmare, programul Medici pentru România lansează campania „Nu uităm de ceilalţi”, prin care doctori din întreaga lume asigură suport online pacienţilor care suferă de boli cronice sau au diverse simptome uşoare, fără legătură cu COVID-19. Pe aceasta cale invităm cât mai mulţi medici să se alăture iniţiativei noastre şi să ofere suportul necesar celor aflaţi în nevoie. Este necesar să ne adaptăm situaţiei din prezent, dar şi modului în care se va derula activitatea medicală în viitor”, a declarat Alexandru Costache, iniţiatorul programului Medici pentru România.

Programul îşi propune să acopere servicii din specializări precum cardiologie, geriatrie, psihiatrie, neurologie, chirurgie plastică, pediatrie, psihologie, nutriţie şi diabet, dermatologie, ginecologie, hematologie, oftalmologie, gastro-enterologie, stomatologie, ORL, medicină de familie.

Sistemul de programări, dar şi cel de afiliere ca medic, este disponibil pe www.medicipentruromania.ro/nu-uitam-de-ceilalti.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Acțiuni de prevenire a cancerului de san, la Spitalul Judetean

observator

Turist salvat. Acuza dureri

observator

Fructul sănătos, recomandat și diabeticilor

observator