Inmormantare cu alai de sute de persoane ... in plina pandemie ! (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Maramures

Inmormantare cu alai de sute de persoane … in plina pandemie ! (Foto)

Doar opt persoane au voie să participe la o înmormântare, conform ultimei Ordonanțe militare în vigoare, în perioada de situației de urgență.

https://www.trra.ro

Acest lucru a fost grosolan încălcat tocmai de familia unui polițist din Moisei, județul Maramureș care și-a înmormântat mama, cu alai de sute de persoane, duminica trecută.

https://www.trra.ro

Printre supărările localnicilor revoltați că nu se respectă tocmai o ordonanță militară în plină pandemie de virus ucigaș este și aceea că primăria din Moisei nu a luat nicio măsură pentru ca evenimentul să se desfășoare conform legilor în vigoare. Un alt motiv este și acela că familia decedatei locuiește în vecinătatea viceprimarului.

Pericolul infectării în masă cu coronavirus a existat și în cele 3 zile de priveghi când casa decedatei a fost plină ochi de cei care au ținut să-și exprime condoleanțele.

Fotografiile de la înmormântare sunt de-a dreptul revoltătoare, dincolo de durerea firească a morții unei persoane. Om lângă om. La urcare, pe un deal, la cimitir și la groapă. Fără măști, fără nicio altă formă de protecție.

Sursa: www.detectivuldepresasoc.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Anunț ! Receptiile lucrarilor, doar de luna viitoare !

observator

Evaluarea Națională și BAC în 15 și 22 iunie

observator

Razie de amploare ! 30 de permise retinute !

observator