Observator Transilvan
Bihor

Ce să faci dacă ai nevoie de concediu medical ?

DSP Bihor a informat ieri, 1 aprilie, toți medicii de familie din județul Bihor despre etapele care trebuie parcurse pentru a facilita obținerea concediului medical de către persoanele izolate la domiciliu.

Astfel, persoanele care au nevoie de concediu medical la sfârșitul celor 14 zile de autoizolare la domiciliu completează o declaratie pe care o transmit către cabinetul medicului de familie. Medicul de familie completează un tabel, cu persoanele care au încheiat perioada de izolare și care solicită concediu medical, care trebuie transmis prin e-mail la DSP Bihor.

https://www.trra.ro

DSP Bihor va emite adeverința necesară eliberării concediului medical pe care o va transmite în format scanat medicului de familie. În baza adeverinței primite medicul de familie eliberează concediul medical către persoana solicitantă și înscrisă în lista proprie.

Precizăm că adeverința și declarația pe proprie răspundere sunt documente justificative care stau la baza eliberării certificatului de concediu medical și vor rămâne parte a dosarului medical/fișei medicale a beneficiarului din cabinetul medicului de familie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Politistii au sarbatorit femeile oferindu-le flori

observator

Cod galben de viscol si ninsori pentru mai multe judete din Transilvania

observator

Coronavirus: 6.300 de cazuri confirmate in Romania !

observator