Salarii injumatatite la un club de baschet din Romania - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bihor Sport

Salarii injumatatite la un club de baschet din Romania

Președintele clubului CSM CSU Oradea, Serban Sere, a anunțat faptul că salariile jucătorilor vor fi înjumătățite pe perioada în care competiția sportivă este suspendată.

Am încercat să găsim o formulă nu tocmai atât de drastică din punctul de vedere al sportivilor. Am făcut anumite înțelegeri cu ei care să fie reciproc avantajoase, atât pentru club cât și pentru jucători, având în vedere că durata carierei lor este de 10-15 ani din viață și nu ne permitem să le tăiem din sursele de venit atât de brusc, cu toate că nu a fost vina clubului ceea ce s-a întâmplat. Dar nu a fost nici vina lor ceea ce s-a întâmplat, așa că am găsit o soluție reciproc avantajoasă.

https://www.trra.ro

Au fost de acord absolut toți. Din prima am avut o întâlnire cu ei, am discutat foarte repede după instituirea stării de urgență. Am văzut că lucrurile nu sunt tocmai îmbucurătoare în ceea ce privește acest virus. Nu este niciun secret. Din ceea ce mai aveau ei de primit, am negociat undeva pe la jumătate. Bineînțeles, am beneficiat de veniturile proprii pe care le avem și sportivii au ieșit mai avantajos decât dacă li se aplică efectul legii cu indemnizația de șomaj”, a spus Serban Șere.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Se cere prelungirea programului de lucru

observator

Condamnați la închisoare pentru infracțiuni rutiere

observator

Baschet: Olimpia CSU Brașov CSM Satu Mare: 78-72

observator