Observator Transilvan
Alba Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Școlile rămân inchise cel puțin pana în 17 mai

După ce președintele României a anunțat că starea de urgență se va prelungi în România cu încă o lună, până la jumătatea lui mai, ministrul Educației, Monica Anisie, a precizat că școlile vor rămâne închise cel puțin până atunci.

În funcție de evoluția pandemiei, dacă starea de urgență nu va fi prelungită încă o dată și măsurile luate de autorități vor fi relaxate, atunci elevii ar putea reveni la cursuri în ziua de luni 18 mai. Reamintim că școlile au fost închise în 11 martie, iar din 16 martie profesorii au început să țină cursuri online.

https://www.trra.ro

Cel mai important este ca elevii și profesorii să fie în siguranță, sănătatea lor este cea mai importantă. Săptămâna aceasta vom anunța soluțiile la care ne gândim și pe care le luăm și în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus. Dar sub nicio formă nu se va îngheța anul școlar. Simulările examenelor naţionale au fost anulate, fiind înlocuite cu testele de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a. Rezidențiatul a fost prelungit până la data de 31 octombrie”, a spus ministrul la Realitatea Plus.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Pădurea Hoia-Baciu. Mit sau realitate?

observator

O familie din Dej cu arsuri grave. Li s-a aprins casa (Foto)

observator

Neacordare de prioritate ! Un bărbat rănit grav

observator