O fetița de 8 ani are nevoie de ajutor. Suferă de o boala crunta (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri Cluj

O fetița de 8 ani are nevoie de ajutor. Suferă de o boala crunta (Foto)

Victoria Gal, o fetița de doar 8 ani din judetul Cluj, se lupta cu o boala crunta – hipoplazie cerebeloasa (atrofie cerebeloasa). Familia are nevoie de ajutor financiar pentru ca Victoria sa beneficieze de cele mai bune tratamente. Povestea copilei a fost făcută publica chiar de către mama acesteia, Melinda Gal.

Sunt Melinda, mama Vicktoriei, aceasta pagina de fundraising este pentru fetița mea, care are o lupta de dus cu un diagnostic crunt, hipoplazie cerebeloasa (atrofiere cerebeloasa). Sunt o mama care duce împreună cu fiica ei, o lupta grea pentru viata, citiți va rog din suflet rugămintea mea de mama și distribuiți povestea noastră pentru a fi cunoscută mai departe, vă mulțumesc din suflet pentru asta.

https://www.trra.ro

În 2015, in urma RMN efectuat, care din păcate a fost citit eronat, și chiar dacă a căzut cerul peste noi, ne bucurasem că măcar RMN a ieșit normal. Fiica mea era un copil cu lipsa de oxigen. Toți care ne cunosc și știu povestea noastră, știu, ca în 2018, am făcut in Turcia, 2 celule stem, și mii de ore de terapie, în urma cărora starea Vicktoriei a început sa se îmbunătățească, cu ajutor, susținută ea poate umbla, greu, și vederea s-a îmbunătățit mult, strabismul practic începe sa dispară. În octombrie, anul trecut, am fost iar la neurologie pediatrica la doamna neurolog, pentru o noua încadrare. Cerul practic a căzut a doua oară peste noi, mai crunt decât acum 5 ani, am cerut sa repetăm RMN, în 10 martie, reiesind ca Vicktoria are hipoplazie cerebeloasa (atrofiere cerebeloasa)” scrie mama fetitei pe Facebook.

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți!

Cont ron -RO29BTRL01301201P04401XX

Banca Transilvania Cluj Napoca

Cont euro – RO03BTRLEURCRT00P0440101

SWIFT BTRLRO22 Cluj

Titular: Melinda Gal.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Doi tineri retinuti pentru „alba-neagra”, în stațiunea Mamaia

observator

Un satmarean, noul rector al UBB Cluj-Napoca. Cine este acesta

observator

Peste 100.000 de persoane au trecut granița țării

observator