Diana Morar: „Toti elevii vor beneficia de transport public gratuit” - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Diana Morar: „Toti elevii vor beneficia de transport public gratuit”

Toți elevii din România vor beneficia de transport public gratuit. Conform ordonanței, operatorii de transport au obligația de a asigura transportul gratuit al elevilor și al altor categorii de persoane care beneficiază de facilități specifice de transport.

În cazul în care transportatorii nu vor respecta OUG, aceștia vor fi sancționați cu încetarea contractelor de delegare a serviciului public de transport rutier de persoane, prin curse regulate, la nivel județean; retragerea licenței de traseu în cazul transportului interjudețean.

https://www.trra.ro

Actualul an școlar se încheie în 2 iunie, atunci când începe vacanța de vară. Elevii din anii terminali, care doresc, se pot pregăti la școală pentru Evaluarea Națională și pentru Bacalaureat (2-12 iunie), apoi vor susține probele examenelor naționale (din 15 iunie, respectiv 22 iunie). Guvernul a decis că probele orale ale examenului de Bacalaureat nu se vor susţine în acest an, ci ele se vor echivala sau se vor recunoaşte, conform unei metodologii elaborate de Ministerul Educaţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Elevii reincep astăzi școala online

observator

Cod galben de vreme rea în toată Transilvania (Foto)

observator

Casă mistuită de foc. Coșul de fum, necurățat (Foto)

observator