Liderul ATP tine post de 18 ani - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life Pastila de sanatate Sport

Liderul ATP tine post de 18 ani

Liderul clasamentului ATP, sarbul Novak Djokovic, a surprins pe toată lumea când spus că nu mănâncă nimic timp de 16 pe zi.

https://www.trra.ro

Faptul că am stat câte 16 ore pe zi fără să mânânc a contribuit la îmbunătățirea sistemului meu digestiv. Dorm mai bine și am mai multă energie de-a lungul zilei”, a spus Djokovic.

https://www.trra.ro

Medicul acestuia a explicat care ar fi beneficiile.

Dacă nu mâncăm nimic timp de 12 ore, creierul nostru începe să caute după rezerve. Dacă găsește un micro-organism, o bacterie patogenă, el le distruge și le reciclează. Creierul va găsi atunci rezervele care dau extra-energie din materialele descompuse.

Dacă luăm masa de prânz la ora 14.00 sau 15.00, după 12 ore se declanșează acest mecanism. Ne curăță corpul și prepară combustibilul pentru a doua zi. Dar procesul poate dura între 12 și 16 ore, depinde de individ.

Secreția de melatonină va fi mai bună dacă nu vom avea mâncare în intestine. Ca stil de viață, e ideal să luăm micul dejun dimineața, apoi masa de prânz în jurul ore 14.00 – 15.00 și apoi să nu mai mâncăm nimic până la micul dejun de a doua zi. Această rutină ne-ar feri de multe boli”, a explicat medicul.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Bere Gratis va concerta de 1 Decembrie la Satu Mare. Retragerea cu torte

observator

Istvan Kovacs va arbitra meciul Paris Saint-Germain – Galatasaray Istanbul

observator

CSM CSU Oradea merge mai departe în FIBA Europe Cup

observator