Observator Transilvan
Bihor

Accident grav. Un copil de 4 ani, resuscitat ! (Foto)

Un grav accident de circulatie, soldat cu ranirea unui copil de 4 ani a avut loc astăzi, 19 mai, în comuna bihoreana Girisu de Cris.

La locul indicat de apelant a fost mobilizat de urgență un echipaj TIM SMURD Oradea, care a efectuat cu succes manevrele de resuscitare a copilului, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Totodată, la fața locului a fost mobilizat și un echipaj SAJ. Ulterior copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

https://www.trra.ro

Un minor de 4 ani, localnic, în timp ce se afla în curtea unui imobil de pe strada Lungă, a pătruns brusc pe partea carosabilă, fără să se asigure în prealabil și a fost acroșat de un autoturism, condus pe aceeași stradă, dinspre strada Gorunului înspre strada Stadionului, de un bărbat de 37 de ani, din Girișu de Criș”, a precizat comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-o mașină parcată în afara părții carosabile. Copilul de patru ani și jumătate a suferit multiple răni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Restaurantele și locurile de joaca rămân inchise. Explicatiile lui Tataru

observator

Competițiile interne de baschet se suspendă până pe 31 martie

observator

Incendiu la clădirea Primăriei Ștei (Foto)

observator