Când se redeschid institutiile de cultura din Arad ? - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Life

Când se redeschid institutiile de cultura din Arad ?

Luni, 18 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor și-a deschis porțile Muzeul de Etnografie și Artă Populară.

https://www.trra.ro

Palatul Culturii va fi deschis pentru vizitare începând cu data de 1 iunie, deși continuă lucrările de restaurare în clădire, și anumite galerii vor fi închise. Vor putea fi vizitate Sala Oglinzilor, Sala de concerte, Expoziția Secession și holul palatului. Galeriile de artă sunt deocamdată închise din cauza lucrărilor de reabilitare. De asemenea, Muzeul de Științele Naturii și Muzeul de Arheologie și Istorie din Cetatea Medievală vor rămâne închise din cauza lucrărilor de reabilitare aflate în curs.

https://www.trra.ro

La Muzeul de Etnografie și la Palatul Culturii programul de vizitare va fi programul de iarnă, ceea ce înseamnă că accesul va fi permis între orele 9.00 și 16.00 în timpul săptămânii, iar sâmbăta și duminica de la orele 9.00-14.30 la Palatul Culturii și între 9.00-14.00 la Muzeul de Etnografie. Numărul persoanelor care pot intra o dată va fi restricționat pentru a asigura posibilitatea distanțării sociale.

Biblioteca Județeană Mureș va fi deschisă pentru cititori începând cu data de 25 mai.

Instituțiile de spectacole, Filarmonica de Stat din Târgu Mureș, Ansamblul Artistic Mureșul, Teatrul Ariel, nu își vor relua deocamdată activitatea, organizarea de evenimente cu public fiind, în continuare interzisă.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Competițiile interne de baschet se suspendă până pe 31 martie

observator

Pregatire on-line, gratuita, pentru Bacalaureat. Vezi unde

observator

Bancomat aruncat în aer. Hoții au furat peste 300.000 de lei (Foto)

observator