Se deschide primul magazin Kaufland din Dej (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Financiar

Se deschide primul magazin Kaufland din Dej (Foto)

Kaufland deschide primul hipermarket din municipiul Dej și ajunge, în acest fel, la o rețea de 131 de magazine în întreaga țară. Inaugurarea avut loc astăzi, 20 mai, iar pentru cumparatori, magazinul își deschide porțile joi (21 mai).

https://www.trra.ro

Compania ajunge astfel mai aproape de clienți pentru a oferi cumpărături la îndemână – și creează aproximativ 80 de locuri de muncă noi pentru locuitorii din municipiu și împrejurimi, sprijinind astfel dezvoltarea economică a comunității locale, esențială în această perioadă.

https://www.trra.ro

Având o suprafață de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătrați, magazinul inaugurat azi se află în municipiul Dej pe strada Vîlcele Nr. 2B și pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 249 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru părinți) și care este dotată și cu 24 de rastele pentru biciclete.

Noul Kaufland îi așteaptă pe locuitorii din Dej cu un sortiment extins de produse alimentare și non-alimentare, la prețuri reduse, la raioanele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, raion special de pește proaspăt, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Trei camioane și o dubița, implicate într-un accident. Drumul Cluj-Oradea, blocat (Foto)

observator

Cabana superba cu piscina care atinge cerul (Foto)

observator

Accident în Cluj ! Un pieton a fost lovit de o masina

observator