Când se reiau meciurile de fotbal în Romania ? - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu Sport

Când se reiau meciurile de fotbal în Romania ?

Președintele FRF, Razvan Burleanu a declarat că toate lucrurile merg conform planului și că pe data de 13 iunie vor fi reluate competițiile.

https://www.trra.ro

Prin reluarea fotbalului aducem vieţii noastre un anumit nivel de normalitate. Fotbalul presupune o energie pozitivă. În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai.

https://www.trra.ro

Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cluburile din Liga I şi o parte din cluburile din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, în faza reluării antrenamentelor în care suntem astăzi, aşteptând permisiunea, de exemplu, ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective, cu toţi jucătorii, apoi meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, bineînţeles menţionez, fără spectatori, în primă fază”, a spus Razvan Burleanu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Zeci de case lasate fără curent de la un incendiu

observator

Instructaj la spital. Cum se imbraca echipamentul de protectie ?

observator

Zeci de kilometri de drumuri modernizate. Proiect de peste 13 milioane de euro

observator