Emil Boc: „Sunt șanse minime ca UNTOLD, Electric Castle sau Jazz in the Park să aibă loc anul acesta” - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Cluj Life

Emil Boc: „Sunt șanse minime ca UNTOLD, Electric Castle sau Jazz in the Park să aibă loc anul acesta”

Primarul Clujului, Emil Boc, a explicat că niciunul dintre marile festivaluri care se țin de obicei în Cluj, nu vor avea loc anul acesta. Excepție fiind doar Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel care va avea loc în luna iulie sau august.

https://www.trra.ro

Niciunul dintre festivalurile precum UNTOLD, Electric Castle sau TIFF nu este oficial anulat. Dacă le luăm pe rând, vă spun următoarele previziuni. În privința festivalului TIFF sunt toate șansele ca el să aibă loc într-un format restrâns cu respectarea unor condiții stabilite de autorități, undeva prin luna iulie sau august. Evident, nu în forma în care eram obișnuiți. În privința festivalurilor UNTOLD, Electric Castle sau Jazz in the Park, chiar dacă oficial nu sunt anulate, eu consider că sunt șanse minime ca ele să se deruleze anul acesta. În acest sens există o ordonanță de urgență a Guvernului care permite celor care au bilet să și-l păstreze pentru anii următori. Dacă după 15 iunie, în funcție de evoluția riscului epidemiologic se vor permite reuniuni de persoane cu un anumit număr, dar mai restrâns, este de văzut dacă ei vor încerca să organizeze doar ceva simbolic, astfel încât festivalul să fie punctat, dar în forma în care am fost obișnuiți ani la rând, cu siguranță nu va putea avea loc după părerea mea”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, în cadrul emisiunii „România te privește”, de pe Look Plus.

https://www.trra.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cresc gradele din termometre ! Vine canicula !

observator

Cu măștile la biserica

observator

Cum să îţi pregăteşti cafeaua acasă ca la cea mai buna cafenea din oraș

observator