Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Calendarul Bacalaureatului, aprobat

Conform calendarului aprobat pentru sesiunea de vara a Bacalaureatului, între 3 și 10 iunie se va face înscrierea candidaților, între 11-17 va avea loc echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale (probele orale), iar pe 22 iunie vor începe probele scrise.

Acestea vor avea loc după cum urmează: 22 iunie – Limba și literatura română; 23 iunie – Limba și literatura maternă; 24 iunie – Proba obligatorie a profilului; 25 iunie – Proba la alegere a profilului. Rezultatele inițiale vor fi afișate pe 30 iunie, până la ora 12. În aceeași zi, între orele 16 și 20, precum și a doua zi, pe 1 iulie, între orele 8 și 12, candidații nemulțumiți de notele obținute vor putea depune contestații. Între 1 și 4 iulie acestea vor fi rezolvate, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 5 iulie.

https://www.trra.ro

În cazul elevilor care se află în izolare sau al celor confirmați pozitiv cu noul coronavirus, dar și al celor care au diferite afecțiuni cronice sau prezintă un risc crescut de infecție/de a dezvolta complicații asociate infecției Sars-CoV-2, aceştia vor susține probele pentru examenul național de Bacalaureat conform unei proceduri speciale, elaborate de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Jaf la cazinou ! Talharul a fugit cu 10.000 de lei !

observator

S-a rasturnat cu masina

observator

Accident între un TIR și o mașină pe autostradă

observator