MAZDA3 a fost aleasă World Car Design of the Year 2020 (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life

MAZDA3 a fost aleasă World Car Design of the Year 2020 (Foto)

Mazda3, a câștigat premiul World Car Design of the Year 2020, una dintre categoriile speciale World Car Awards. Mazda3 este al doilea model Mazda care primește distincția World Car Design of the Year, după Mazda MX-5 în 2016.

Înainte de a accepta acest premiu, Mazda Motor Corporation ar dori să își exprime solidaritatea pentru toți cei afectați de noul coronavirus”, a declarat Akira Marumoto, Director Reprezentativ, Președinte și CEO, Mazda Motor Corporation.

https://www.trra.ro

Prezentată în 2010, filosofia unică de design Kodo și abilitatea sa de a da viață unei mașini au fost la baza stilului premiat în reperate rânduri al actualei game Mazda.

Lansată în 2019, Mazda3 a fost primul vehicul care a prezentat cea mai nouă variantă a limbajului de design Kodo – o redare mai matură care vizează mai mult stil prin eleganța și rigoarea esteticii minimaliste inspirate de cele mai pure tradiții ale artei japoneze și frumusețea spațiului dintre obiecte.

Mazda s-a bucurat de numeroase succese la World Car Awards, un concurs anual jurizat de un grup de 86 de jurnaliști auto din 25 de țări. Premiul World Car Design of the Year 2020 este cel mai recent dintr-o lungă serie de premii câștigate de Mazda3, care include: „Red Dot: Best of the Best” în 2019, „Supreme Winner” în cadrul premiilor Women’s Car of the Year 2019 și „Small Hatch of the Year” oferit de UK car of the Year 2020.

Modelul poate fi văzut la Showroom-ul ATP Motors din Sânnicoară, Calea Clujului nr. 4B, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00. Echipa de vânzări îşi desfăşoară activitatea cu respectarea măsurilor de siguranţă necesare pentru a avea grijă de sănătate, conform cu reglamentările în vigoare. Pentru uşurinţa comunicării vă invităm să apelaţi la telefon: 0372 118 811 sau să ne scrieți pe adresa de e-mail: mazdacluj@atp-exodus.com

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Picturi suprarealiste pe sevaletele din Cluj. Cine expune ? (Foto)

observator

Începe duelul ! Seară de foc la Iași

observator

Medalion Cultural „Mircea Florian” – 70

observator