A pierdut o borseta cu 5.000 de euro - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba

A pierdut o borseta cu 5.000 de euro

O femeie din Alba Iulia a pierdut, la urcarea în taxi, în parcarea blocului în care locuieşte, o borsetă în care se aflau 5.000 de euro.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute.

https://www.trra.ro

În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte”, se menţionează în comunicat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă.

„Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut”, a precizat IPJ Alba.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Spargere in noaptea de Revelion. Hotul a fugit cu 3000 de euro

observator

Imprudenta la volan ! A evitat impactul in ultimul moment !

observator

Vin ploile in Alba

observator