Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a zborurilor - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri Turism

Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a zborurilor

Wizz Air anunță că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române.

https://www.trra.ro

În consecinta, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv. 

https://www.trra.ro

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele. 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Câte zile libere de la stat vor avea românii anul următor

observator

Turist atacat de albine, salvat (Foto)

Al șaselea caz de coronavirus confirmat în Romania

observator