Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiști - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiști

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Salva, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt comis în bandă și falsificare de documente, pe teritoriul Germaniei.

https://www.trra.ro

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 de ore și, ulterior, Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, urmând a fi predat autorităților din Germania, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Jandarmii au spart un chef la Colibita

observator

Bilant coronavirus Romania: 148 de persoane decedate !

observator

Reținut pentru 24 de ore, cercetat pentru violență în familie

observator